Aplikacioni celular i ngjarjeve
Shkarkoni aplikacionin celular dhe skanoni kodin QR më lart për të hyrë në ngjarje përmes aplikacionit
Rreth ngjarjes

Regio - Fachlich orientierte Verbrauchermesse im Dreiländereck D / CH / F

 

 • Building and Construction
 • Living
 • Craftmen's Equipment
 • Housekeeping
 • Nourishment
 • Agriculture
 • Motor Vehicles
 • Interior Construction
 • Personal Supplies
 • Garment
 • Cosmetics
 • Industrial Crafts
 • Garden Equipment
 • Office Communication
 • Consumer Electronics
 • Hobby Articles
 • Toys
 • Tourism
 • Services
Vendi i ngjarjes
Adresë: Gjermania