Online IT, E-commerce gamescom

23 Gusht 2023 - 27 Gusht 2023
Hyni
Ndani
Aplikacioni celular i ngjarjeve
Shkarkoni aplikacionin celular dhe skanoni kodin QR më lart për të hyrë në ngjarje përmes aplikacionit
Rreth ngjarjes
The largest trade fair and event highlight for interactive games and entertainment gamescom 2011 was a complete success: 254,000 visitors 18,900 trade visitors 505 exhibitors from 33 countries Numerous new exhibitors from Germany and abroad 200 World, European and German premieres gamescom festival turns the city centre of Cologne into an interactive playground with more than 100,000 visitors
Vendi i ngjarjes
Adresë: Gjermania